Nieuwbouw Uden

Onderstaand vind je nieuwbouw huizen en nieuwbouw projecten in gemeente Uden en de bijbehorende makelaars, projectontwikkelaars of aannemers. Bij het kopen van een nieuwbouw woning hoef je geen “kosten koper” betalen, deze woningen zijn “vrij op naam”. Dit scheelt aanzienlijk in de aanschafkosten.


Project Velmolen Zicht (tijdelijke vermelding)
Nieuwbouw woningen in Uden

Omschrijving:
Aan de zuidoostelijke rand van Uden realiseert Van Wanrooij Projectontwikkeling het plan VelmolenZicht. Het plan is gelegen aan de Muntmeester en grenst aan de zuidzijde aan weilanden en een waterpartij. In het plan komen verschillende woningtypen met elk een eigen uitstraling. Een aantal woningen heeft vrij uitzicht over het uitgestrekte Brabantse landschap.

Type woningen:
Rijwoningen / Hoekwoningen / Tweekappers

Prijzen:
Vanaf 220.000 v.o.n.

Aannemer:
Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling

Makelaars:
Van der Krabben Makelaars
Bernheze Makelaars

Meer informatie:
Bezoek de site


Project Hoenderbos III (Uden Zuid) (tijdelijke vermelding)

Nieuwbouw Hoenderbos Uden

Omschrijving:
Hoenderbos III is een geliefde jaren ’30 wijk gelegen in Uden Zuid. Dit project is de sluitsteen van deze gewilde wijk en bestaat in de eerste fase uit 6 extra brede & ruime woningen op royale percelen. Voor de woningen wordt een parkzone aangelegd. De woningen hebben een woonoppervlakte variërend van +/- 125 tot 142 m2. Alle zes hoek- en tussenwoningen hebben een royale tuin (vanaf 189 m2), een berging en mogelijkheid voor een privé parkeerplaats aan de achterzijde van de woning.

Type woningen:
Hoekwoningen / Tussenwoningen

Prijzen:
Neem vrijblijvend contact op met de makelaar

Aannemer:
Dura Vermeer Bouw Rosmalen BV

Makelaars:
Partner Wonen, Uden
Van der Krabben, Uden

Meer informatie:
Bezoek de site

 

Nieuwbouw project/woning toevoegen aan deze pagina?

 

 

Een nieuwbouw woning in Uden kopen? Zeker doen! Je kan een nieuwbouw woning vaak volledig naar eigen smaak inrichten, van keuken tot vloeren. Tevens zijn de onderhoudskosten lager dan bij een bestaande oudere woning. Want alles zit strak in de verf en is hagelnieuw, van ketel tot dakpannen. Nieuwbouw woningen zijn beter geïsoleerd, dit bespaart op de stookkosten.

Een financieel voordeel aan een nieuwbouwwoning is dat je deze ‘vrij op naam’ koopt. Je betaalt dan geen notariskosten voor de overdracht. Bij een nieuwbouwwoning onderteken je naast een koopcontract ook een aanneemovereenkomst. In de overeenkomst geeft je de aannemer de opdracht om op de grond die je gekocht hebt een huis te bouwen. En er staat gedetailleerde informatie in over wat de aannemer moet opleveren en wanneer. Bij een bestaand woning moet je de koopprijs in een keer betalen, bij een nieuwbouwwoning gebeurt dit vaak in delen. Soms moet je gedurende de bouw van je huis een bouwrente betalen aan de aannemer. Deze bouwrente wordt voor aanschaf van de woning besproken.