Makelaars in Uden

Op zoek naar een makelaar in Uden voor de koop of verkoop van een huis, appartement of bedrijfspand? Onderstaand vind je een overzicht van verkoopmakelaars en aankoopmakelaars werkzaam in de gemeente Uden.


Gulen & van Schijndel Makelaardij (tijdelijke vermelding)

makelaar-uden- gulen-schijndel
Bepaal zelf uw makelaarskosten! U kunt kiezen uit 3 pakketten: basic verkooppakket, comfortpakket en het all-inclusive pakket. Al sinds 2004 staan wij onze opdrachtgevers bij als het gaat om verkoop van woningen in alle segmenten van de woningmarkt in de gemeente Uden, Veghel, Oss, Landerd en Bernheze. Sinds 2004 is Gulen & van Schijndel een ervaren makelaar in gemeente Uden.
Meer informatie over Gulen & van Schijndel Makelaardij

Margrietstraat 13
5401 CH Uden
Tel: 0413 – 24 64 25
Bezoek de website


Akker Makelaardij (tijdelijke vermelding)
Botermarkt 1
5404 NV Uden
Tel: 0413-700 971


Makelaardij Ton van Lanen & Partner (tijdelijke vermelding)
Kerkstraat 6
5401 BE Uden
Tel: 0413 – 250 258

 

Aan deze pagina wordt gewerkt. Heb je een toevoeging/aanpassing, neem contact met ons op.

 

 

Je wilt je huis in Uden verkopen? Een Udense makelaar kan je hier perfect bij helpen. Deze heeft kennis van lokale markt, kan een reële verkoopprijs inschatting doen en heeft een lokaal klantenbestand van potentiële kopers. Door gebruik te maken van een lokale makelaar wordt je huis sneller verkocht! Er zijn echter diverse makelaars kantoren beschikbaar die werkzaam zijn in Uden. Onderstaand vind je een overzicht waardoor je snel en eenvoudig de makelaar in Uden vindt die bij jou past.

Een makelaar uit Uden kan je helpen bij het verkopen van jouw huis of appartement. Door gedegen kennis en ervaring kan hij een kopers en verkopers van koopwoningen samen brengen. Een makelaar uit Uden komt graag langs voor een informatiegesprek om zijn diensten door te spreken en inzage te geven in de kosten. Weeg goed af of je een makelaar beoordeelt op basis van kosten of kwaliteit. Wil je snel van je huis af en heeft de makelaar een bewezen staat van dienst dan kan het reëel zijn om hogere verkoopkosten te accepteren. Als je met een makelaar in zee gaat dan zal hij/zij informatie van het huis nodig hebben. Het is makkelijk om het oude koopcontract van je huis/appartement bij de hand te hebben, hierin staat al veel informatie over de woning. Er zullen ook foto’s van de woning worden gemaakt voor op de website van de makelaar, voor online verkoopwebsites zoals Funda maar ook voor de brochure van je woning. Deze wordt meegegeven aan bezoekers van je huis, zodat zij thuis op hun gemak rustig alles nog eens kunnen doornemen.

De makelaar kan je tips geven voordat er foto’s worden gemaakt van het huis, zodat verkoop van het huis wordt bevordert. De ruimtes moeten schoon zijn gemaakt en netjes zijn opgeruimd. Kleine prullaria/prulletjes en (familie) foto’s kunnen tijdelijk worden opgeruimd. Zorg tevens voor zo veel mogelijk lichtinval in huis, dus rolluiken en gordijnen moeten open zijn. En zet een mooie bos bloemen neer in huis.