Diensten voor bedrijven in Uden

Beveiliging in Uden

Zorgeloze nachten m.b.t. beveiliging van je bedrijf in Uden. W&R beveiliging uit Uden verzorgt de beveiliging van bedrijven in heel Nederland, maar uiteraard ook regio Brabant en Uden, Oss, Veghel. Ze zijn voorzien van maar liefst 3 keurmerken, hetgeen uniek is in de beveiligingsbranche. Naast beveiliging van bedrijven zorgen zij ook voor veiligheid op evenementen en voor beveiliging van horeca gelegenheden. De beveiligingsmedewerkers zijn voorzien van een gedegen opleiding en hebben veel werkervaring opgedaan. Ze zijn representatief, vriendelijk en treden de-escalerend op incidenten.

Bovenaan Internet uit Uden

Voor online marketing advies m.b.t. zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Adwords, Google Analytics, Social media en meer schakel je Bovenaan Internet uit Uden in. Zij zijn gespecialiseerd in SEO, en zorgt ervoor dat jouw website hoger in Google en andere zoekmachines komt te staan. Wil je liever zelf aan de slag met zoekmachine optimalisatie? Vraag dan info aan over SEO cursussen.

Theater in Uden

Trakteer uw klanten en uzelf op een avondje uit. Genieten in het mooiste theater van de regio voorzien van luxe comfortabele stoelen. Een mooie cabaretvoorstelling of een optreden van internationale artiest. In theater Markant in Uden kan het allemaal. Begin de avond met een heerlijk diner en sluit de avond af met een borrel in het gezellige bijbehorende restaurant.

APK voor uw auto

Geen enkele auto mag de weg op zonder jaarlijkse keuring. Veel auto’s werden voorheen gekeurd bij Siba in Uden. Zij hebben eind 2015 de deuren gesloten van hun keuringsstation. Hun activiteiten zijn overgenomen door APK Station Uden. Onder het genot van een kopje koffie wacht u +/- 15 min op uw APK keuring. Er wordt alleen gekeurd, er worden geen reparaties gedaan, daarom hanteren zijn scherpe prijzen.