3 oktober – Open Huizen Dag in Uden

Uden - Open Huizen Dag Op 3 oktober 2015 is het weer zo ver: de NVM Open Huizen Dag! Dit betekent dat je bij verschillende woningen in Uden tussen 11:00 en 15:00 vrijblijvend binnen kunt lopen voor een bezichtiging. Op deze dag is er geen makelaar aanwezig, maar kan je vrij rond kijken bij de eigenaar van de woning. De huizenmarkt begint weer aan te trekken dus dit is het ideale moment om je te gaan oriƫnteren op de aanschaf van een nieuwe woning.

Handige tips voor de NVM Open Huizen Dag:

  • Bekijk eerst of de woning voldoet aan basale wensen zoals afstand tot werk /school, aantal kamers, afstand tot centrum en winkels
  • Tot welke prijsklasse kan worden gefinancierd?
  • Selecteer vooraf interessante huizen en plan een route
  • Maak de bezoeken niet te lang, zorg dat je alle woningen hebt bezocht (je kan altijd nog een keer terugkomen met een makelaar)

Als je een woning gaat bekijken tijdens de Open Huizen Dag vergeet dan niet in de woning de bezoekerslijst in te vullen met je gegevens. Je ontvangt dan namelijk 3 weken lang gratis de krant! En je maakt kans op een Woon cheque t.w.v. 15.000. Voor meer info of voorwaarden bezoek de website van de NVM.

Bron: NVM